CEA Alt Ter  
CENTRE D'EDUCACIÓ AMBIENTAL ALT TER Descoberta de l'entorn natural i
del llegat històric i cultural dels Pirineus

 

 

ASSOCIACIÓ CENTRE D'EDUCACIÓ AMBIENTAL
ALT TER

Xavier, Maria i Pau

 
Xavier Bachero Xavier Bachero
Fer excursions i conèixer l'entorn a peu és una de les meves passions. El coneixement del territori ens ha permès crear itineraris de descoberta per tal que els visitants de la comarca puguin gaudir dels seus valors.

Maria Llover Maria Llover
Des de petita que m'interesso pels ocells. Actualment sóc anelladora i he pogut conèixer de ben aprop aquests animals. Sempre que puc, aprofito per acostar els ocells als nens per tal que els coneguin i respectin.

Hèctor Garcia
M'agrada molt la natura. Per mi va ser curiós descobrir que la natura vertebra la història. Endinsar-se en el passat del Castell de Mataplana i la llegenda del Comte Arnau no es pot fer sense referir-te a l'entorn natural que l'envolta.

Anna Ros Anna Ros
Fent la feina de formigueta, hem aconseguit que l'Ecomuseu el Molí Petit hagi esdevingut un equipament didàctic i demostratiu del funcionament dels antics molins així com un centre d'interpretació dels ecosistemes fluvials.

Pau Ortiz
Quan caminem per un bosc no som conscients de la gran quantitat de fauna que comparteix l'espai amb nosaltres. Les il·lustracions naturalistes ens poden ajudar a coneixer la vida que ens envolta i de la que formem part.

COL·LABORADORS:

Xevi Mas Xavi Mas - Guies Roc Blanc
He recorregut les grans serralades tant amb bicicleta de muntanya com a peu: Andes, Alps, Atlas, Pirineus, Munros, Sierra Nevada. He viscut moments inoblidables i ara vull que els visqueu vosaltres.

 

 

L'Associació CEA Alt Ter,
qui som?

El CEA Alt Ter és una associació sense ànim de lucre dedicada a l'educació a través de la descoberta de l'entorn natural i del patrimoni històric i social, així com la seva recuperació, conservació i difusió.
L'associació va néixer l'any 2000 quan un grup d'educadors van iniciar projectes d'educació ambiental i d'altres relacionats amb el medi ambient al Ripollès.

Objectius
  • Despertar l'interès per descobrir l'entorn natural i humà
  • Donar a conèixer els ecosistemes i les alteracions humanes que els afecten
  • Estimular l'esperit crític per fomentar actituds responsables cap el nostre entorn
  • Potenciar el coneixement i el respecte envers el medi natural, els costums i l'empremta humana dels Pirineus Orientals
L'equip humà

Ell CEA Alt Ter està format per un equip humà multidisciplinar (biòlegs, pedagogs, veterinaris...) sensibilitzats en la conservació del patrimoni i amb experiència en l'educació ambiental i en activitats de lleure.

Política de privacitat i de protecció de dades

El CEA Alt Ter té una política de privacitat i de protecció de dades personals que les podeu consultar aquí.

Política de privacitat i de protecció de dades

 

CEA Alt Ter
CEA Alt Ter - Pirineus Orientals · Ecomuseu El Molí Petit, 17860 Sant Joan de les Abadesses ·
Tel/fax. 972721317 ·
Tel mòbil. 686113344 ·
info@alt-ter.org