Política de privadesa

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Identitat: ASSOCIACIÓ CENTRE D’EDUCACIÓ AMBIENTAL ALT TER – PIRINEUS ORIENTALS
NIF: G17645151
Adreça postal: ECOMUSEU EL MOLÍ PETIT S/N – 17860 – SANT JOAN DE LES ABADESSES
Telèfon: 972 721 317
Correu electrònic: info@alt-ter.org

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

L’ASSOCIACIÓ CENTRE D’EDUCACIÓ AMBIENTAL ALT TER – PIRINEUS ORIENTALS tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestió de socis i clients i enviament de comunicacions informatives i / o comercials sobre els nostres productes i / o serveis.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i/o cooperativa, i si s’escau, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les teves dades:

– Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats i relació del soci amb la cooperativa.

– Interès legítim del responsable: Gestió d’enviaments de comunicacions electròniques informatives i / o comercials

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les dades s’emmagatzemen en el servidor de gestió de correu electrònic Mailchimp i són objecte de tractament amb la finalitat d’oferir-te la millor prestació de serveis possible i poder atendre els compromisos derivats de la relació comercial que mantenim amb tu, mitjançant l’enviament periòdic d’informació sobre els nostres productes, serveis o novetats, de l’Associació Centre d’Educació Ambiental Alt Ter – Pirineus Orientals.

El programa Mailchimp permet emmagatzemar les dades, validar-les, actualitzar-les, corregir-les, esborrar-les, donar-se de baixa i també enviar correus electrònics de forma global tot avaluant-ne el seguiment dels missatges per part dels destinataris. També elimina els correus duplicats i permet l’eliminació automàtica dels que no desitgen rebre més informació i així ho comuniquen o ho marquen en la casella prevista per esborrar l’inscripció. Finalment no permet enviar missatges amb adreces a la vista, facilitant-ne la protecció de cada correu.

Les dades s’emmagatzemen en un servidor segur i no es realitzen transferències internacionals amb les teves dades. Les dades no es comparteixen amb ningú excepte que sigui requerit per llei.

Podeu consultar la política de privacitat de Mailchimp a https://mailchimp.com/legal

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a ASSOCIACIÓ CENTRE D’EDUCACIÓ AMBIENTAL ALT TER – PIRINEUS ORIENTALS estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les teves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament les mantindrem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les teves dades. En aquest cas, ASSOCIACIÓ CENTRE D’EDUCACIÓ AMBIENTAL ALT TER – PIRINEUS ORIENTALS deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les teves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a ASSOCIACIÓ CENTRE D’EDUCACIÓ AMBIENTAL ALT TER – PIRINEUS ORIENTALS procedeixen del propi interessat

Les categories de dades que es tracten són:

– Dades identificatives

– Adreces postals i electròniques

– Informació comercial

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

 

Ves al contingut