El misteri del pont de Camprodon

El misteri del Pont de Camprodon és una activitat familiar on els nens i nenes van resolent una sèrie d’enigmes per així aconseguir poder refer el pont vell de la vila.

Visites

Lloc: Camprodon

Punt de trobada:
Oficina de turisme de Camprodon
Carrer Sant Roc, 22

Tipus d’activitat: Activitat familiar

Durada aproximada: 1,5h

Preu:
Adults: 4 €

Recomanada per nens i nenes de 6 a 12 anys i acompanyats d’adults

Informació i reserves:
turisme@camprodon.cat
972 74 00 10

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Ves al contingut