Sopar entre cérvols

A la tardor els cérvols entren en zel i són més fàcils de veure i sentir. La visita inclou un sopar.

 

*** El ‘Sopar entre cérvols’ del proper divendres 30 de setembre és una activitat inclosa dins el festival de senderisme Ripollès Discovery Walking, en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. Per a les inscripcions us podeu dirigir al següent portal web: https://www.itinerannia.net/ca/festivals/ripolles-discovery-walking/

Per a la resta de sortides (16 i 23 de setembre i 7 i 14 d’octubre), podeu fer la inscripció a través dels telèfons i correu habituals de l’Alt Ter.

 

Visites

Lloc: Gombrèn

Punt de trobada:
Pl. del Roser

Tipus d’activitat: Activitat i sopar

Durada aproximada: 3h

Preu:
Adults: 28 €

Nens: 20 € (menors de 10 anys)

Informació i reserves:
info@alt-ter.org
972 72 13 17 / 686 11 33 44

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Skip to content