Visita al Monestir de Sant Joan de les Abadesses

El monestir de Sant Joan de les Abadesses conserva més de mil anys d’històries on destaca els passos d’unes pioneres: la primera comunitat femenina dels comtats catalans.

El recorregut inclou el claustre gòtic, una església romànica singular i el conjunt escultòric del Santíssim Misteri entre altres elements d’interès.

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Oficina de turisme.
Pl. Abadia s/n

Durada:
90 minuts.

Preu:  10 €/adult – 2 €/infants 5-12 anys
* Edat recomanada a partir de 10 anys

Informació i reserves:
Turisme de Sant Joan
Palau de l’Abadia
972 72 05 99

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Ves al contingut