Taller de pa al Molí Petit

Fem pa

Què és un molí fariner? ho descobrirem al Molí Petit i farem una massa per fer pa àzim (sense llevat). Veurem un audiovisual del funcionament i la vida que es feia al molí i donarem forma al pa que farem.

Mentre el pa és al forn, visitarem el molí i els entorns immediats, com l’era, la bassa i el canal. En acabar, cada família es podrà endur el seu pa.

*El pa és sense llevar, pa àzim. És un tipus de pa similar a les pites*

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses

Punt de trobada: Ecomuseu el Molí Petit

Tipus d’activitat: Visita i taller familiar

Durada aproximada: 2 hores

Preu: Adults: 8 € / infants: 4 € (5 a 12 anys)

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
972 72 13 17 – 621 12 74 13

+ informació

A l’activitat de fer pa, a més a més, es farà una visita guiada pels exteriors del Molí Petit, on podrem veure la bassa i els carcabans, i l’obrador, on es conserven les moles i part del mecanisme original.

Durant la visita es dóna a conèixer la història del Molí Petit i la seva vinculació amb el monestir de Sant Joan de les Abadesses, el funcionament d’un molí hidràulic, la vida i les feines del moliner, algunes anècdotes i llegendes, així com els treballs que calia fer al camp per obtenir els cereals.

La visita guiada es completa amb un audiovisual

Visites guiades programades: consulteu l’agenda.

Per grups, poseu-vos en contacte amb nosaltres:
info@alt-ter.org – 686 11 33 44 – 972 72 13 17

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content