Taller de pa al Molí Petit

Fem pa

Què és un molí fariner? ho descobrirem al Molí Petit i farem una massa per fer pa àzim (sense llevat). Veurem un audiovisual del funcionament i la vida que es feia al molí i donarem forma al pa que farem.

Mentre el pa és al forn, visitarem el molí i els entorns immediats, com l’era, la bassa i el canal. En acabar, cada família es podrà endur el seu pa.

*El pa és sense llevar, pa àzim. És un tipus de pa similar a les pites*

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses

Punt de trobada: Ecomuseu el Molí Petit

Tipus d’activitat: Visita i taller familiar

Durada aproximada: 2 hores

Preu: Adults: 9 € / infants: 5 € (5 a 12 anys)
* Edat recomanada a partir de 5 anys

Condicions de la reserva

Més informació:
reserves@alt-ter.org
972 72 13 17 – 621 12 74 13

+ informació

A l’activitat de fer pa, a més a més, es farà una visita guiada pels exteriors del Molí Petit, on podrem veure la bassa i els carcabans, i l’obrador, on es conserven les moles i part del mecanisme original.

Durant la visita es dóna a conèixer la història del Molí Petit i la seva vinculació amb el monestir de Sant Joan de les Abadesses, el funcionament d’un molí hidràulic, la vida i les feines del moliner, algunes anècdotes i llegendes, així com els treballs que calia fer al camp per obtenir els cereals.

La visita guiada es completa amb un audiovisual

Visites guiades programades: consulteu l’agenda.

Per grups, poseu-vos en contacte amb nosaltres:
info@alt-ter.org – 686 11 33 44 – 972 72 13 17

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content