Visita lliure al Molí Petit

Vols conèixer el Molí Petit i el seu entorn?

Periòdicament, el Molí Petit estarà obert per tal que les persones que estiguin interessades el puguin visitar lliurement.

Es podrà fer un recorregut a la planta baixa amb molta informació de com funcionava i com s’hi vivia a través de plafons visuals i d’audiodescripcions. També es pot visualitzar un audiovisual sobre el molí i els seus entorns.

Als voltants del molí podreu gaudir de l’entorn natural amb més plafons explicatius.

Visites lliures

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Ecomuseu el Molí Petit

Tipus d’activitat: Visita lliure (sense guia)

Durada aproximada: 0,5 – 1 hora

Preu entrada: 2 € / persona

Més informació: Sobre el molí, aquí.
reserves@alt-ter.org
972 72 13 17 – 621 12 74 13

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content