Visita lliure al Molí Petit

Vols conèixer el Molí Petit i el seu entorn?

Periòdicament, el Molí Petit estarà obert per tal que les persones que estiguin interessades el puguin visitar lliurement.

Es podrà fer un recorregut a la planta baixa amb molta informació de com funcionava i com s’hi vivia a través de plafons visuals i d’audiodescripcions. També es pot visualitzar un audiovisual sobre el molí i els seus entorns.

Als voltants del molí podreu gaudir de l’entorn natural amb més plafons explicatius.

Visites lliures

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Ecomuseu el Molí Petit

Tipus d’activitat: Visita lliure (sense guia)

Durada aproximada: 0,5 – 1 hora

Preu entrada: 2 € / persona

Més informació: Sobre el molí, aquí.
reserves@alt-ter.org
972 72 13 17 – 621 12 74 13

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Ves al contingut