Ruta fonts i fortins de Ribes de Freser

Itineraris interpretatius del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Lloc: Ribes de Freser.

Durada: Unes 3 hores.

Distància: 4,72 km.

Desnivell ascendent acumulat: + 332 m.

Itinerari circular.

Descripció: Ruta per a descobrir el patrimoni natural i cultural més proper al poble de Ribes de Freser. Visitarem, per exemple, les ruïnes del Castell de Sant Pere, darrera llar dels golluts, i alguns dels fortins de la coneguda com a Línia P construïts per règim franquista per combatre una possible invasió dels aliats durant la Segona Guerra Mundial. També explicarem la naturalesa i origen del granòfir que presideix la vila ribetana.

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
621 12 74 13

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Ves al contingut