Viure la Guerra

Sant Joan de les Abadesses durant la Guerra Civil Espanyola

Com es va viure a Puig Alt de Ter -nom de la població durant l’episodi bèl·lic- el periode comprès entre el 18 de juliol de 1936 i l’1 d’abril de 1939? Quines forces polítiques van governar la vila? Com s’hi va desenvolupar la revolució proletària? Es van produir col·lectivitzacions? Quin era el dia a dia dels seus habitants?

Aquesta nova visita és una aproximació a la realitat d’un petit poble pirinenc de la rereguarda republicana que va ser bombardejat per l’aviació facciosa abans de l’inici de la Campanya de Catalunya.

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Plaça de la Vila

Durada:
90 minuts.

Preu: Adults: 9 € / infants: 5 € (de 5 a 12 anys)
*Edat recomanada: a partir dels 14 anys

Dates 2024:
Diumenge, 14 d’abril: 11:30 – 13:00h
Diumenge, 21 de juliol: 11:30 – 13:00h
Diumenge, 24 de novembre: 11:30 – 13:00h
Consultar agenda

Condicions de la reserva

Més informació:
reserves@alt-ter.org
621 12 74 13

Portada d’un dels números del periòdic ‘Avançada’, altaveu del POUM de Sant Joan de les Abadesses durant els anys 1936 i 1937

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Ves al contingut