Antiga vila medieval de Camprodon

L’antiga vila de Camprodon va sorgir a redós del monestir benedictí de Sant Pere, fundat al s. X pel comte Guifré II de Besalú, en uns terrenys anomenats campus rotundus. Veniu a descobrir les restes medievals de la població a través d’un recorregut per l’església parroquial de Santa Maria, el pont Nou i la plaça de la Vila.

Visites

Lloc: Camprodon

Punt de trobada:
Monestir de Sant Pere .
Carrer Monestir, 2

Tipus d’activitat: Visita guiada

Durada aproximada: 1,5h

Preu:
Adults: 5 €
Nens: 3 € (menors de 12 anys)

Informació i reserves:
turisme@camprodon.cat
972 74 00 10

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content