Antiga vila medieval de Camprodon

L’antiga vila de Camprodon va sorgir a redós del monestir benedictí de Sant Pere, fundat al s. X pel comte Guifré II de Besalú, en uns terrenys anomenats campus rotundus. Veniu a descobrir les restes medievals de la població a través d’un recorregut per l’església parroquial de Santa Maria, el pont Nou i la plaça de la Vila.

Visites

Lloc: Camprodon

Punt de trobada:
Monestir de Sant Pere .
Carrer Monestir, 2

Tipus d’activitat: Visita guiada

Durada aproximada: 1,5h

Preu:
Adults: 5 €
Nens: 3 € (menors de 12 anys)

Informació i reserves:
turisme@camprodon.cat
972 74 00 10

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content