Els enigmes del
pont de Sant Joan

Una caixa amaga al seu interior un misteri. Per obrir-la cal resoldre tot d’enigmes a la vila vella de Sant Joan de les Abadesses. Què hi ha al seu interior? Si resolem les diferents proves, aconseguriem arribar a la sorpresa final, relacionada amb el pont d’origen medieval de la vila.

A través d’enigmes descobrirem racons i secrets de la vila de Sant Joan i de la seva història medieval.

És una activiat per a tota la família

vila vella de sant joan

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Oficina de turisme.
Pl. Abadia s/n

Durada:
2 hores

Preu:
2 € / persona

Informació i reserves:
Som Cultura

https://somcultura.costabrava.org/activitats/els-enigmes-de-sant-joan-de-les-abadesses/

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content