Els Petits Exploradors del Parc Natural

Activitat familiar al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Lloc: Planoles (2 i 16 d’agost) i Setcases (9 i 23 d’agost).

Punt de trobada: Estació de tren (Planoles) i Plaça Verda (Setcases).

Durada: 2 hores.

Horari. Dies 2, 16 i 23 d’agost: 11:00 – 13:00h; dia 9: 18:00 – 20:00h.

Descripció: Activitat familiar per a descobrir els petits misteris que amaga el Parc Natural. En diferents racons de l’entorn natural, s’explorarà què hi ha al bosc, al prat, al riu i quins animals han passat per la zona.

L’activitat és ideal per fer en família, ja que són els adults qui van acompanyant als infants a fer la descoberta guiats per la persona educadora.

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
621 12 74 13

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content