Sortides guiades de descoberta del Ter

Durant el mes d’agost es realitzaran itineraris guiats pels entorns de Vallter 2000 i dins el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Es pujarà amb telecadira fins als entorns d’Ulldeter, es visitarà el naixement del riu Ter i la zona de l’Estany Fonedís i es retornarà a l’estació amb el telecadira.

Durant l’itinerari es destacaran valors del patrimoni natural, cultural i històric del Parc.

Visites

Lloc: Vallter 2000 (Setcases)

Durada: 2 hores (11:00 – 13:00h).

Dates:
Dissabte, 3 d’agost

Dissabte, 10 d’agost
Dissabte, 17 d’agost
Dissabte, 24 d’agost
Dissabte, 31 d’agost

Preu:
Gratuït comprant el bitllet del telecadira.

Per més informació clica aquí

Reserves:
info@vallter.cat

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content