Del coll de Meianell a Puig Cerverís

Itinerari interpretatiu del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Lloc: Pardines – Vilallonga de Ter.

Durada: Unes 3 hores.

Distància: 3,4 km.

Desnivell ascendent acumulat: + 243 m.

Dificultat (SENDIF): Moderada.

Descripció: Iniciant l’itinerari al coll de Meianell, ascendirem fins al cim situat més a l’extrem de la carena que comença al Gra de Fajol, el Puig Cerverís. Gaudirem d’un fantàstic balcó sobre la vall de Ribes i la vall de Camprodon i de l’observació del paisatge i dels seus elements naturals. Amb sort, potser tenim l’oportunitat de veure en vol als grans rapinyaires del Pirineu!

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
621 12 74 13

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content