Del collet de la Gralla a coll de Tres Pics

Itinerari interpretatiu del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Lloc: Vilallonga de Ter.

Durada: Unes 3 hores.

Distància: 3,8 km.

Desnivell ascendent acumulat: + 437 m.

Dificultat (SENDIF): Moderada.

Descripció: Resseguirem un tram de l’antic camí que utilitzaven els peregrins per anar a Núria des de la vall de Camprodon i també els ramaders per conduir el seu bestiar fins a les pastures de Coma de Vaca. A través d’aquest itinerari d’anada i tornada pel mateix camí, que s’inicia al collet de la Gralla, descobrirem elements d’interès natural i cultural com el Castell dels Moros, els estanys i els prats d’alta muntanya. També destacarem algunes de les espècies que hi viuen, com per exemple la viola d’aigua, una planta carnívora que s’alimenta d’insectes.

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
621 12 74 13

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content