Taller de rastres

Descobrim la fauna pels rastres

Al nostre entorn hi viu molta més fauna de la que veiem o sentim. Sovint, per tal de saber quins animals hi viuen només ho podrem saber si en trobem els seus rastres: petjades, caques, nius…

Veurem una mostra de diferents rastres, de mamífers com ratolins o cérvols, d’ocells com voltors o mallerengues, de rèptils com ara de serps… 

Després farem un recorregut per tal de trobar-ne. Un itinerari a la natura en el que hem de tenir els ulls ben oberts i estar atents per trobar els indicis que ens han deixat els animals.

Finalment farem un taller que ens permtrà endur-nos un rastre  a casa

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Ecomuseu el Molí Petit

Tipus d’activitat: Visita i taller per a tots els públics

Durada aproximada: 2 hores

Preu: Adults: 8 € / infants: 4 € (5 a 12 anys)

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
972 72 13 17 – 621 12 74 13

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Fes la reserva

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content