Taller de rastres

Descobrim la fauna pels rastres

Al nostre entorn hi viu molta més fauna de la que veiem o sentim. Sovint, per tal de saber quins animals hi viuen només ho podrem saber si en trobem els seus rastres: petjades, caques, nius…

Veurem una mostra de diferents rastres, de mamífers com ratolins o cérvols, d’ocells com voltors o mallerengues, de rèptils com ara de serps… 

Després farem un recorregut per tal de trobar-ne. Un itinerari a la natura en el que hem de tenir els ulls ben oberts i estar atents per trobar els indicis que ens han deixat els animals.

Finalment farem un taller que ens permtrà endur-nos un rastre  a casa

Visites

Lloc: Sant Joan de les Abadesses
Punt de trobada:
Ecomuseu el Molí Petit

Tipus d’activitat: Visita i taller per a tots els públics

Durada aproximada: 2 hores

Preu: Adults: 8 € / infants: 4 € (5 a 12 anys)

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
972 72 13 17 – 621 12 74 13

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content