TARDA DE JOCS! Taller familiar del Parc Natural

Activitat al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Lloc: Vilallonga de Ter (4 i 18 d’agost) i Queralbs (11 i 25 d’agost).

Durada: 2 hores.

Horari: 4, 11 i 25 d’agost de 18:00 – 20:00h; 18 d’agost de 17:00 – 19:00h.

Descripció: El taller consisteix en diferents jocs i materials pedagògics per conèixer el Ripollès i el Parc Natural, la vida del llop, la biodiversitat dels Pirineus i moltes més coses! Alguns jocs poden ser autònoms i d’altres estaran dinamitzats per una persona educadora, així que hi pot participar tota la família!

Informació i reserves:
reserves@alt-ter.org
621 12 74 13

Properes activitats

No event found!

El Ripollès és una comarca rica en espais de gran valor natural, com ara la zona del Parc Natural de les Capçaleres, i de patrimoni cultural, com ara els monestirs fundacionals de Catalunya. L’Associació Alt Ter us ofereix descobrir aquests valors de forma amena i entretinguda, amb persones coneixedores de l’entorn.

Les visites programades apareixen a l’agenda mensual.

* L’organització es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats i del calendari, per causes meteorològiques o aspectes aliens a l’entitat.

** El grup mínim habitual per fer una visita és de 6 adults.

*** En cas de no arribar al grup mínim i anul·lar-se l’activitat s’avisarà a partir de les 15h del dia anterior.

Visites per a grups

Trieu la visita guiada que interessi al grup i us poseu-vos en contacte amb nosaltres per quedar amb el dia i l’hora de trobada.

Les visites es poden organitzar per grups en dates concertades. El preu de les visites guiades s’estableix segons la durada, el nombre de guies necessaris, entrades, idiomes, o altres variables.

Més informació

    Vull incloure la meva adreça de correu a la base de dades de l'entitat per rebre la Newsletter i altres informacions puntuals d'interès:

    Skip to content